Konya
Parçalı az bulutlu
-7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2732 %-0.01
50,3953 %0.37
6.509,01 % 2,10
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da gençlerin emeği o festivale damga vurdu!

Konya'da gençlerin emeği o festivale damga vurdu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altın Dokunuşlar Festivali'nde gençlerle buluştu. Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, gençlerin sergilediği çalışmaların önemine vurgu yaparak, bu tür organizasyonların desteklenmesi gerektiğini belirtti. Festival 17 Aralık’a kadar devam edecek.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 17 Aralık’a kadar devam edecek Altın Dokunuşlar Festivali kapsamında gençlerle bir araya geldi. Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen festivalde Genç KOMEK stantlarını ziyaret eden Başkan Altay, çocukların ve gençlerin ortaya koyduğu çalışmaları yakından inceledi.

Festivalin gençler için güzel bir hatıra oluşturduğunu 

belirten Başkan Altay, özellikle Genç KOMEK stantlarında sergilenen ürünlerin büyük bir emek ve heyecanın ürünü olduğunu ifade etti. Altay, çocukların öğrenme isteği ve üretme azminin festivalin en kıymetli yönlerinden biri olduğunu vurguladı.

Gençlerin her alanda gelişimini desteklemeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Altay, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, kendilerini ifade etmelerine imkân sağlayan bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Altın Dokunuşlar Festivali, bu anlamda önemli bir buluşma noktası oldu” dedi.

Altın Dokunuşlar Festivali, 17 Aralık’a kadar Selçuklu Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *