Konya
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,1720 %-0.08
53,0620 %-0.08
6.709,04 % -0,10
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya’da gençler yoga ile stres attı!

Konya’da gençler yoga ile stres attı!

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mesnevi Kız Öğrenci Yurdu'nda yoga düzenleyerek öğrencileri sağlıklı yaşam ve spor bilincine teşvik etti. Katılımcılar hem bedenlerini esnetti hem de zihinsel rahatlama sağladı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası kapsamında Mesnevi Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen yoga etkinliği ile öğrencileri spora ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarına teşvik etti.

Etkinliğe katılan gençler, yoga hareketleriyle hem bedenlerini esnetme fırsatı buldu hem de zihinsel olarak rahatlayarak stres attı. İl Müdürlüğü yetkilileri, sporun sadece fiziksel değil, zihinsel ve ruhsal gelişim için de büyük önem taşıdığını vurguladı.

Öğrenciler, etkinlik boyunca eğlenceli ve verimli bir deneyim yaşarken, Avrupa Spor Haftası’nın gençler arasında spor bilincini artırma hedefi bir kez daha öne çıkmış oldu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *