Konya
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,9639 %0.04
53,4456 %-0.08
6.594,88 % -0,55
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da gazilerden unutulmaz mücadele!

Konya'da gazilerden unutulmaz mücadele!

Konya'da düzenlenen Ampute Basketbol Play-Off maçında Türk Silahlı Kuvvetleri Engelliler Spor Kulübü ile İskenderun Engelliler Spor Kulübü karşılaştı. İl Müdürü Arif Topal, gazilerin azminin gençlere ilham verdiğini belirtti ve onlara destek sundu.

Konya'da gazilerden unutulmaz mücadele!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’da düzenlenen Ampute Basketbol Play-Off müsabakalarında, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Arif Topal tribünden karşılaşmayı takip etti.
Heyecan dolu mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri Engelliler Spor Kulübü ile İskenderun Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya geldi.
Sporun birleştirici gücünün ön plana çıktığı müsabakada, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için fedakârca görev yapmış gazilerin sahadaki azmi ve mücadele ruhu tribünlerden büyük takdir topladı.


İl Müdürü Arif Topal, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, gazilerin ortaya koyduğu kararlılığın tüm sporculara ve gençlere ilham verdiğini belirterek, her zaman gazilerin ve ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.
Program, sporculara ve kulüplere başarı dileklerinin iletilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız