Konya
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,6600 %0.12
53,1528 %0.09
6.130,13 % 1,67
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da dolandırıcılık operasyonunda 8 zanlı tutuklandı

Konya'da dolandırıcılık operasyonunda 8 zanlı tutuklandı

Konya merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda kazançlı yatırım vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 8 zanlı tutuklandı.

Konya'da dolandırıcılık operasyonunda 8 zanlı tutuklandı
KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yurt dışı bağlantılı olarak yatırım vaadiyle vatandaşları dolandıranlara yönelik çalışma yapıldı.

Bir kişinin internet ortamında yatırım yapma vaadiyle 1 milyon 500 bin lira zarara uğratıldığının tespit edilmesi üzerine teknik ve mali incelemelerin ardından belirlenen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Konya merkezli Adana, Bursa ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ekipler, 11 şüpheliden 7'sini gözaltına aldı. Zanlılardan birinin firari, birinin yurt dışında olduğu ve 2'sinin de farklı suçlardan tutuklu bulunduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 6'sı tutuklandı. Ceza infaz kurumunda bulunan 2 zanlı ise dosya kapsamında ayrıca tutuklandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız