Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 ile 9 yaş arası çocuklara yönelik hayata geçirilen “İlk Oruç Hediyesi” programı kapsamında hazırlanan hediyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Aktaş ile birlikte miniklere takdim etti.
Program çerçevesinde çocukların ilk oruç heyecanına ortak olan Başkan Günaltay, Ramazan ayının manevi atmosferinin çocukların sevinciyle daha da anlam kazandığını ifade etti.

Başkan Günaltay, anlamlı organizasyondan dolayı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek, “Ramazan’ın bereketini ve coşkusunu evlatlarımızla birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Rabbim çocuklarımızın tuttukları ilk oruçları kabul eylesin; sağlıkla, huzurla ve birlik içerisinde nice Ramazanlara erişmeyi nasip etsin.” dedi.
Programda çocuklara çeşitli hediyeler takdim edilirken, aileler de bu özel günde evlatlarının heyecanına ortak oldu. Etkinlik, hatıra fotoğrafları ve dualarla sona erdi.