Konya
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,1856 %0.16
53,0366 %0.36
6.698,86 % 1,64
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da büyük moda festivali başladı: Alışveriş ve eğlence dolu 4 gün!

Konya'da büyük moda festivali başladı: Alışveriş ve eğlence dolu 4 gün!

Konya, 9-12 Ekim tarihlerinde Bayır Diamond Otel’de İnci Fest’i ağırlayacak. Festivale katılanlar, alışverişin yanı sıra Havva Öğüt ve PAU konserleriyle eğlenecek. Alışveriş yapanlara hediyeler ve çekiliş fırsatları sunulacak.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya, alışveriş ve eğlence dolu bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 9-12 Ekim tarihleri arasında Bayır Diamond Otel’de düzenlenecek İnci Fest, ziyaretçilerine dört gün boyunca hem keyifli bir alışveriş deneyimi hem de unutulmaz konserler sunacak.

Festival kapsamında;

 9 Ekim saat 20.00’de Havva Öğüt,

 12 Ekim saat 20.00’de PAU sahne alacak.

Üstelik 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere konser biletleri hediye edilecek.

Festivalin 2. ve 3. günlerinde ilk giriş yapan 100 kişiye 500 TL’lik alışveriş çeki, ayrıca 2.000 TL ve üzeri alışveriş yapan 3 kişiye çeyrek altın hediye edilecek.

Konya’nın en renkli alışveriş ve eğlence etkinliklerinden biri olmaya hazırlanan İnci Fest, moda, takı, çanta ve giyim markalarını bir araya getirerek katılımcılara dolu dolu bir festival atmosferi sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *