Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, ayakkabı sektörünün paydaşlarının katkılarıyla düzenlenen kermesin açılışını gerçekleştirdiklerini açıkladı.
Ayakkabıcılar Odası, Ayakkabıcılar Sanayi Derneği, Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ile ayakkabı üretimi yapan esnafların destekleriyle düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Açılış programına oda başkanları, sektör temsilcileri, eğitim camiası ve vatandaşlar katıldı.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, birlik ve dayanışmanın güzel bir örneğini ortaya koyan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, kermesin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.
Karabacak, esnaf ve eğitim kurumlarının iş birliği içerisinde gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerin hem dayanışmayı güçlendirdiğini hem de mesleki eğitime katkı sunduğunu ifade etti.