Konya
Az bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8426 %0.11
55,8255 %-0.12
6.780,48 %-0.80
Konya Postası Gazetesi Konya Konya’da 60 günlük şenlik sona erdi! 34 park çocuklarla şenlendi!

Konya’da 60 günlük şenlik sona erdi! 34 park çocuklarla şenlendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, "Parklarda Şenlik Var" etkinlikleriyle 34 parkta 60 gün boyunca çocuklara ve ailelere eğlenceli aktiviteler sundu. Etkinlikler, sosyal bir atmosfer yaratarak yaz dönemine canlılık kattı. Belediye Başkanı Altay, katılımcılara teşekkür etti.

Konya’da 60 günlük şenlik sona erdi! 34 park çocuklarla şenlendi!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Konya’nın Kalbi Parklarda Atacak” sloganıyla hayata geçirdiği “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleriyle çocuklara ve ailelere unutulmaz bir yaz dönemi yaşattı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlikler kapsamında, Konya merkezdeki 34 farklı parkta 60 gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklar yaz tatilini eğlenceli aktivitelerle değerlendirirken, aileler de parkların sosyal atmosferinde bir araya geldi.

34 Parkta 60 Gün Boyunca Şenlik

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler, yaz aylarında şehrin parklarını çocukların ve ailelerin buluşma noktası haline getirdi. Farklı parklarda düzenlenen şenliklerle çocukların tatil dönemini eğlenerek geçirmesi, ailelerin ise birlikte vakit geçirmesi amaçlandı.

Başkan Altay’dan Teşekkür Mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, etkinliklerin ardından yaptığı açıklamada şenliklere katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.

Başkan Altay, “Etkinliklere katılarak parklarımızı şenlendiren, coşkumuza ortak olan tüm çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediyesinin ilk kez düzenlediği “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleri, yaz boyunca çocukları ve aileleri şehrin parklarında buluşturarak sosyal yaşama renk kattı.

 
 
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız