Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2244 %0.07
52,9513 %0.15
6.662,50 % 1,39
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da 4.5 KM’lik yol vatandaşın hizmetinde!

Konya'da 4.5 KM’lik yol vatandaşın hizmetinde!

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Kayabaşı Mahallesi’nde 4.5 kilometrelik asfalt çalışmasının tamamlandığını duyurdu. “Gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Bayındır, hizmetlerin aralıksız süreceğini vurguladı.

Okunma Süresi: 1 dk

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçeye bağlı Kayabaşı Mahallesi’nde 4.5 kilometrelik asfalt yol çalışmasının tamamlandığını duyurdu. Antalya Yolu ile Yeşildağ bağlantı yolunu kapsayan sathi asfalt çalışmasıyla bölgedeki ulaşım daha konforlu hale getirildi.

Başkan Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, merkezde ve dış mahallelerde aynı sorumlulukla çalıştıklarını belirterek, “Gece gündüz demeden, aynı gayretle hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Beyşehir’in tüm ihtiyaçlarını bildiklerini ve vatandaşlara en hızlı, en sağlıklı hizmeti ulaştırma hedefiyle çalıştıklarını vurgulayan Bayındır, “Bu şehirde yaşayan her bir hemşehrimiz en iyisini hak ediyor. Durmadan, yorulmadan Beyşehir için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tamamlanan asfalt çalışmasının, bölge halkının ulaşımını kolaylaştırması ve yaşam kalitesini artırması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *