Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 2026 yılı yatırım programı kapsamında Seydişehir’de dört mahalleye kazandırılacak doğalgaz yatırımı için protokolün imzalandığını duyurdu.
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, proje kapsamında Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk ile birlikte resmi protokole imza attıklarını belirtti.

Ustaoğlu, söz konusu yatırımın Seydişehir için bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük projelerden biri olduğunu ifade ederek, doğalgazın ulaşacağı mahallelerde yaşam kalitesinin artacağını söyledi. Proje ile birlikte mahallelerin daha konforlu, modern ve yaşanabilir hale gelmesi hedefleniyor.
İlçe genelinde memnuniyetle karşılanan yatırımın, hem altyapı gelişimine hem de vatandaşların günlük yaşamına önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Başkan Ustaoğlu, doğalgaz yatırımının Seydişehir’e ve tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.