Konya
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya Vekili Bektaş Karapınarlı hemşehrileriyle iftar yaptı

Konya Vekili Bektaş Karapınarlı hemşehrileriyle iftar yaptı

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Karapınar'da düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Birlik ve dayanışma vurgusu yapan Bektaş, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Program, sohbetler ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Barış Bektaş, Karapınar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında Karapınarlı vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunun hissedildiği programda, çok sayıda partili ve vatandaş aynı sofrada buluştu.


Karapınar’da düzenlenen iftar programına katılan Bektaş, hemşehrileriyle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı. Programın birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade eden Bektaş, iftar organizasyonunun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Sosyal medya hesabından da programa ilişkin paylaşım yapan Bektaş, “Karapınar İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftar programına katılarak Karapınarlı hemşehrilerimizle buluştuk. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştiren bu güzel buluşmaya vesile olan İlçe Başkanımız İlter Çorakcı nezdinde Karapınar İlçe Başkanlığımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
İftar programı, vatandaşlarla yapılan sohbetlerin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *