Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri ve 38. Meslek Komitesi ile birlikte, KTO üyesi Özceylanlar AŞ’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında firmanın Genel Müdürü Yunus Ceylan ile bir araya gelen heyet, üretim tesisini gezerek firmanın faaliyetleri ve üretim süreci hakkında detaylı bilgi aldı.

Konya ekonomisinin üretim gücüne katkı sunan firmaların yanında olduklarını belirten Başkan Öztürk, “Şehrimizin sanayi ve ticaret hayatına değer katan işletmelerimizi yerinde ziyaret etmeye devam ediyoruz. Özceylanlar AŞ’nin başarılı çalışmalarını takdir ediyor, Genel Müdür Yunus Ceylan nezdinde tüm ekibe başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Konya iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacak iş birliği fırsatları da değerlendirildi.