Konya
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,1957 %0.05
53,8672 %-0.12
6.192,87 % 1,87
Konya Postası Gazetesi Konya KONYA POLİSİ HUZUR UYGULAMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

KONYA POLİSİ HUZUR UYGULAMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri huzur uygulamalarına devam ediyor. Emniyet güçleri 62 ekip ve 320 personelle bu kapsamda yürüttüğü çalışmalarda kentin çeşitli yerlerinde bulunan onlarca eğlence mekanında denetlemelerde bulundu.

KONYA POLİSİ HUZUR UYGULAMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Okunma Süresi: 1 dk

Ruhsatsız bir şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen 9 iş yerini mühürleyen ekipler, 4 iş yeri sorumlusuna mühür bozma suçundan adli işlem başlattı. Ayrıca 11 iş yerine tütün mamulü tüketilmesine izin vermekten ve 81 şahsa kimlik bildirimi bulunmamasından cezai işlem uygulanırken denetimlerde aranması olan 5 şahıs yakalandı.

Denetimlerde ele geçirilen 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 165 adet tabanca fişeği, 77 adet av tüfeği fişeği ve 5 adet kuru sıkı tabanca fişeğine el konuldu. 

TAPDK Belgesi olmaksızın alkol sunumu yapan 1 iş yerindeki 728 şişe alkole de el konuldu. Bir iş yerinde bulunan 2 kişiye de kumar oynamaktan 8 bin 100 TL idari para cezası uygulandı, 1 kişi hakkında kumar oynatmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız