Konya
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2194 %0.06
50,9755 %-0.18
6.905,67 % -2,92
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya Ovası'na bereket geliyor: Gece başlayacak!

Konya Ovası'na bereket geliyor: Gece başlayacak!

Amatör hava tahmincisi Kuttusi Demir, 19-21 Mart tarihleri arasında yağış beklentisini güncelledi. Gece saatlerinden itibaren başlayacak yağışların tarım için önemli olduğunu belirten Demir, sürecin verimliliği artıracağını vurguladı ve vatandaşlara hayırlı sahurlar diledi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Amatör hava tahmincisi Kuttusi Demir, 19-21 Mart tarihlerini kapsayan yağış beklentisine ilişkin akşam saatlerinde önemli bir güncelleme paylaştı.
Demir, yaptığı açıklamada yağışların beklendiği gibi geldiğini belirterek, “Elhamdülillah potansiyel bozulmadan devam ediyor. Gece saatlerinden itibaren yağışlar başlayacak” ifadelerini kullandı.
Yağışların özellikle tarım açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Demir, “Yarın itibarıyla atılan gübrelerin tamamen erimesi bekleniyor” dedi.


Öte yandan bayram sürecinde de yağışların devam edeceğini belirten Demir, bunun tarımsal verim açısından olumlu katkı sağlayacağını vurguladı.
Paylaşımında memnuniyetini dile getiren Demir, “Çok mutluyum ve çok mutluyuz. Şimdiden hayırlı sahurlar” sözleriyle vatandaşlara seslendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *