Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil’ın paylaştığı bilgilere göre, Ilgın Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli bir altyapı adımı daha tamamlandı.
Bölgede yürütülen AG-OG şebekesi, aydınlatma ve Enerji Nakil Hattı projelerinin sonuncusu da resmi olarak imzalanarak süreç tamamlandı. Projelere ilişkin keşif ve metraj çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na sunularak ihale evrakları hazırlanacak ve ihale süreci başlatılacak.

Başkan Ömer Apil, Ilgın OSB’deki altyapı çalışmalarının adım adım ilerlediğini belirterek, yatırımcılar ve sanayiciler için bölgenin daha modern ve işlevsel hâle getirilmesinin öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. Bu gelişmeyle birlikte OSB’nin altyapı kapasitesinin güçlendirilmesi ve yeni yatırımların önü açılmış oldu.