Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,7099 %0
51,8497 %0
7.015,75 % 0,00
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya iş dünyası Afrika köprüsünü güçlendiriyor!

Konya iş dünyası Afrika köprüsünü güçlendiriyor!

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Moritanya'da Büyükelçi Burhan Köroğlu ile ticari ilişkileri ve Türk iş insanlarının faaliyetlerini görüştü. Özellikle ticaret ve ekonomik iş birliğinin artırılması için destek vurgulandı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

KTaçO Başkanı Selçuk Öztürk, Moritanya programı kapsamında Nuakşot Büyükelçisi Burhan Köroğlu’nu ziyaret ettiklerini açıkladı.
Gerçekleştirilen ziyarette Moritanya’daki ticari ilişkiler, yatırım fırsatları ve Türk iş insanlarının faaliyetleri ele alındı. Öztürk, Moritanya’da faaliyet gösteren Türk iş insanlarına verilen güçlü destekten dolayı Büyükelçi Köroğlu’na teşekkür etti.


Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, nazik ev sahipliği ve yakın ilgileri dolayısıyla Büyükelçi Burhan Köroğlu’na şükranlarını ileterek, Türkiye ile Moritanya arasındaki ticari ve ekonomik iş birliğinin artırılması yönünde temasların süreceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *