Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede kadınlara yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Akın ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Ustaoğlu, kadınlara lavanta çiçeği hediye ederek günlerini kutladı.
Seydişehir’de gerçekleştirilen etkinlikte kadınlarla sohbet eden Başkan Ustaoğlu ve beraberindeki heyet, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekti. Lavanta çiçeği takdim edilen kadınlar ise yapılan jestten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Hasan Ustaoğlu yaptığı açıklamada, kadınların hayatın her alanında büyük bir değere sahip olduğunu vurgulayarak, “Kadınlarımızın hayatımıza kattığı değerin farkındayız. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, kadınlara verilen çiçeklerin ardından hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.