Konya
Az bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,3725 %0.25
51,3279 %0.73
6.945,51 % 1,57
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden anlamlı mesaj

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden anlamlı mesaj

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 24 Ocak 2001'de Diyarbakır'da şehit düşen emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan ve polis memurlarını, şehadetlerinin 25. yılına özel bir mesajla andı. Şehitlerin fedakarlıkları ve hatıralarının unutulmayacağı vurgulandı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 24 Ocak 2001 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile polis memurları Sabri Kün, Mehmet Sepetçi, Atilla Durmuş, Selahattin Baysoy ve Mehmet Kamalı’yı, şehadetlerinin 25’inci yıl dönümünde düzenlenen mesajla andı.
Yayımlanan anma mesajında, aziz şehitlerin fedakârlıklarının asla unutulmayacağı vurgulanarak, milletin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden kahraman emniyet mensuplarının daima gönüllerde yaşayacağı ifade edildi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü mesajında, şehitlerin aziz hatıralarına sahip çıkmanın, onların emanetlerine ve değerlerine her zaman kararlılıkla sahip çıkmak anlamına geldiği belirtilirken, birlik ve beraberlik vurgusu da öne çıktı.
Aziz şehitler, dualarla ve saygıyla anıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *