Konya
Açık
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,1999 %0.16
52,7698 %-0.19
6.631,35 % 0,61
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya günleri hazırlıkları İstanbul’da başladı!

Konya günleri hazırlıkları İstanbul’da başladı!

KONSİAD Başkanı Kemal Çelik, Emirgazi ve Çumra heyetini ağırladı. Görüşmede, 18-21 Aralık'ta İstanbul'da düzenlenecek "Konya Günleri" programı istişare edildi. Etkinliğin Konya'nın tanıtımına ve Konyalıların birliğine katkı sağlaması hedefleniyor.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul’daki Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONSİAD) Başkanı Kemal Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özgü, Emirgazi ve Çumra heyetini ağırladı.

Ziyarete Emirgazi Belediye Başkanı Mesut Mertcan, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Emirgazi Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Aziz Ecer ile Çumra Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zülkif Tüfekçi katıldı.

Görüşmede, 18–21 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek “Konya Günleri” programı hakkında istişarelerde bulunuldu. Etkinliğin Konya’nın tanıtımına ve Konyalıların bir araya gelmesine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Emirgazi Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, birlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *