Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0177 %0.2
52,8229 %0.27
6.811,72 % 0,48
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya Emniyetini yasa boğan kayıp!

Konya Emniyetini yasa boğan kayıp!

Konya'da görevli polis memuru Zehra Meral, hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Emniyet teşkilatı ve yakınları, düzenlenen cenaze töreninde Meral'i gözyaşlarıyla uğurladı. Taziyelerde, "Mekânı cennet, ruhu şad olsun" ifadeleri kullanıldı. Naaşı memleketi Denizli'ye gönderildi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan polis memuru Zehra Meral, yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç yaşta gelen vefat haberi, emniyet teşkilatı ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.
Görev yaptığı Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olan Meral için Konya’da resmi tören düzenlendi. Yazır Mezarlığı’nda gerçekleştirilen cenaze törenine Maksut Yüksek, emniyet teşkilatı mensupları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Duygusal anların yaşandığı törende, dualar eşliğinde son görev yerine getirildi. Meslektaşları ve ailesi, genç polis memurunu gözyaşlarıyla uğurladı.
Konya’daki törenin ardından Zehra Meral’in naaşı, defnedilmek üzere memleketi Denizli’ye gönderildi.
Emniyet teşkilatı tarafından yayımlanan taziye mesajında, “Meslektaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *