Konya Emlakçılar Odası’nın 7. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde, Ilgınlı iş insanı Abdullah Çiftci oyların büyük çoğunluğunu alarak odanın yeni başkanı oldu.
Seçim, Dedeman Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi ve üç adayın yarıştığı çekişmeli süreç sonunda Çiftci, mevcut Başkan Sedat Altınay ile Mahmut Ünlüyü geride bıraktı.
Seçim sonuçlarına göre Abdullah Çiftci 734 oy alarak başkanlık koltuğuna otururken, Sedat Altınay 458 oy, Mahmut Ünlü ise 33 oyda kaldı. Uzun yıllardır oda başkanlığı görevini yürüten Sedat Altınay, görevi Çiftci’ye devrederken salonda büyük bir coşku yaşandı.
Seçim sonrası konuşan Başkan Çiftci, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bu seçimde kazanan Konya’daki tüm emlakçılar olmuştur. Birlik ve dayanışmamız önümüzdeki dönemde daha da güçlenecek” ifadelerini kullandı.
Yeni yönetim, önümüzdeki dönemde Konya emlak sektörünün sorunlarına çözüm odaklı yaklaşmayı ve sektörün gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Genel kurul, tebrik ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.