Konya’da yürütülecek altyapı çalışmaları nedeniyle sürücüleri yakından ilgilendiren bir trafik düzenlemesi yapılacak. Konya AKOM tarafından yapılan duyuruya göre, Selçuklu ilçesine bağlı Parsana Mahallesi Beyhekim Caddesi’nde kanalizasyon çalışması gerçekleştirilecek.
Beyhekim Caddesi’nde trafik kısıtlaması
Çalışma kapsamında Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nden Zümer Sokak yönüne gidiş istikameti tek taraflı olarak trafiğe kapatılacak.

19 Ekim 2026’da başlayacak ve 30 Ekim 2026’ya kadar sürecek çalışma boyunca trafik akışı alternatif güzergâhlardan sağlanacak.
Sürücülere alternatif güzergâh uyarısı
Konya AKOM, bölgede ulaşımda aksama yaşanmaması için sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmelerini istedi. Sürücülerin çalışma süresince trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri önem taşıyor.