Konya
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2437 %0.04
53,3492 %0.24
6.838,73 % 0,28
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya altyapısında büyük değişim!

Konya altyapısında büyük değişim!

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, İpekçi Mahallesi ile Sanayi Bölgesi’nde yürütülen 17.500 m²’lik yol çalışmasını yerinde inceleyerek, hem çalışmaları denetledi hem de vatandaşların taleplerini dinledi.

Okunma Süresi: 1 dk

Karapınar Belediyesi’nin şehir genelinde başlattığı altyapı ve yol yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Önal, bu kapsamda İpekçi Mahallesi, Mahrukatçılar ve Sanayi Bölgesi’nde yürütülen 17.500 m²’lik yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeye İpekçi Mahalle Muhtarı Barış Yılmaz ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de katıldı. Başkan Önal, bölgede çalışan emekçilere kolaylıklar dileyerek sanayi esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Sahada vatandaşlarla sohbet eden Başkan, gelen talep ve önerileri birebir dinleyerek not aldı.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Önal, “Karapınar’ımıza yakışan yollar ve hizmetler için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her sokağa izimizi, her yüreğe dokunuşumuzu bırakmak için kararlılıkla ilerliyoruz. Hemşehrilerimizle bir araya gelmek ve onların düşüncelerine kulak vermek bizim için her zaman önceliklidir,” dedi. Karapınar Belediyesi, ilçe genelinde yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan altyapı yatırımlarına önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *