Konya
Açık
-6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2789 %0.22
50,2002 %-0.1
6.375,38 % -0,30
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya 2026’ya kar bereketiyle uyandı

Konya 2026’ya kar bereketiyle uyandı

2026'nın ilk sabahı Tuzlukçu, kar yağışıyla huzur dolu bir başlangıç yaptı. Belediye, yeni yılın bereket getirmesini dileyerek karın doğaya yaşam kattığını vurguladı. Ekipler, kış şartlarına karşı hazırlıklı, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

2026 yılının ilk sabahında Tuzlukçu’da kar yağışıyla birlikte bereketli ve umut dolu bir güne uyanıldı. İlçeyi beyaza bürüyen kar, yeni yılın ilk saatlerinde vatandaşlara görsel bir şölen sundu.

Tuzlukçu Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; yeni yılın, tertemiz bir başlangıçla, huzur, sağlık ve bereket getirmesi temennisinde bulunuldu.

 Kar yağışının doğaya can suyu olduğu vurgulanırken, 2026’nın ilçemiz ve tüm hemşehrilerimiz için hayırlı bir yıl olması dile getirildi.

Belediye ekiplerinin olumsuzluklara karşı teyakkuz halinde olduğu belirtilirken, vatandaşlardan da kış şartlarına karşı dikkatli olmaları istendi. Tuzlukçu, yeni yıla umut ve beyaz örtüyle “merhaba” dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *