Konya
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Kılca öğretmenlerle bir araya geldi

Kılca öğretmenlerle bir araya geldi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerle bir araya geldi

Kılca öğretmenlerle bir araya geldi
Okunma Süresi: 2 dk

Eğitim alanındaki yatırımları ve özgün projeleriyle ilçenin eğitim kalitesinin artmasına önemli katkılar sağlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de unutmadı.

Başkan Hasan Kılca; Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer ile Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Karatay’ın köklü eğitim kurumlarından birisi olan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

EĞİTİME YÖNELİK PROJELERİMİZLE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Okulda görev yapan öğretmenler ve idarecilerle bir araya gelen Hasan Kılca, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti. Kılca; “Öğretmenlerimizin hatırlanması bir güne sığdırılabilecek bir konu değil. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Karatay Belediyesi olarak eğitimin, öğretmen ve öğrencilerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bazen bir okul, bazen bir spor salonu, bazen bir kamelya veya başka bir şey; okullarımızın bize ilettikleri tüm talepleri yerine getirmeyi önemsiyoruz. Bu okulumuz bizden bir spor salonu talep etmişti. Yapımına hemen başladık ve şu an itibariyle de inşaatımızı tamamlamak üzereyiz. Birçok okulumuza halı saha yaptık, bazılarına robotik kodlama atölyesi kurduk. Dolayısıyla bizler sadece bugün veya bir gün değil, her zaman öğretmenlerimizi hatırlıyoruz ve yanlarındayız. Bizler öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Annem ile babamdan sonra ellerini öptüğüm tek insan öğretmenimdi. Bu vesileyle şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize de rabbimden rahmet diliyorum” dedi.  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü ve okul yöneticileri ayrıca, Karatay Belediyesi tarafından Çimenlik Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nin hemen yanına kazandırılan Karatay Belediyesi Spor Salonu’nun inşaatında incelemelerde bulundu. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız