Konya
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya KAVUŞ, MERAM’IN DÖRT BİR YANINDA

KAVUŞ, MERAM’IN DÖRT BİR YANINDA

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bizim Meram Buluşmaları çerçevesinde 7 mahallede  daha hemşehrileriyle bir araya geldi

KAVUŞ, MERAM’IN DÖRT BİR YANINDA
Okunma Süresi: 2 dk

Bizim Meram Buluşmalarına hız kesmeden ve ara vermeden devam eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu çerçevede Çukurçimen, Yeşiltekke, Çomaklar, Sadıklar, Kayadibi, Yeşildere ve İkipınar Mahallelerini ziyaret ederek hemşehrileriyle buluştu. Ziyaretlerinde bugüne dek mahallelerde ve Meram’ın genelinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Kavuş, planlanan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.

“ÇALIŞIRKEN, ÇABALARKEN VE KOŞTURURKEN GÖRECEKSİNİZ DİYE SÖZ VERMİŞTİM”

Meram’ın özellikle son üç yılda hemen hemen her alanda birbirinden değerli yatırımlara ve projelere sahne olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, “Üç yıl önce seçim çalışmalarımızda hemşehrilerimize verdiğim bir söz vardı; ‘Görev sürem boyunca beni hep çalışırken, çabalarken ve koştururken göreceksiniz’ Üçüncü yılın sonunda hamdolsun bu sözümüzü yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Kentsel dönüşümden imar çalışmalarına kadar beklentilerin üzerinde bir çalışma gerçekleştirdik, asfaltlamadan altyapıya kadar sorunlara neşter vurduk, gencinden yaşlısına her Meramlı için sosyal projeler hayata geçirdik, Meram tarımı ve çiftçisi için pek çok destek ve yatırım gerçekleştirdik. ‘Meram zaten yeşil’ demedik, yeşiline yeşil kattık. Sağlıktan kültür-sanata, eğitimden spora her alanda projeler geliştirdik. Ama bunların ötesinde bir şey daha var; ‘her zaman aranızda olacağım’ demiştim. İşte bugün yine aranızdayım. Gayretli çalışmalarımız sayesinde gönül rahatlığı ile aranızdayım. Bu hep böyle devam edecek” diye konuştu.

“MERAM’DA, HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ”

Hizmet belediyeciliğinin de gönül belediyeciliğinin de en güzel örneklerini vermiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Gönülleri fethetme hedefiyle yola çıktık. Yaklaşık bir aydır sürdürdüğümüz Bizim Meram Buluşmaları da güzel örneklerden biri. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm mahallerimizi ziyaret ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz de bizleri çok sıcak karşılıyorlar. Yapılan ve bundan sonra yapılacak yatırımları konuşuyor, gelecek planlamalarımızı yapıyoruz. Buluşmalardan bizler de vatandaşlarımız da mutlu ayrılıyorlar. Allah bereketini artırsın, güzelliklere ve hayırlara vesile kılsın.” (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız