Konya
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3689 %0.27
53,4342 %0.38
6.894,23 % 1,14
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Karatay’da vergi ödemelerinde son gün 2 Haziran!

Karatay’da vergi ödemelerinde son gün 2 Haziran!

Emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ilk taksiti için son tarih: 2 Haziran Pazartesi.

Okunma Süresi: 1 dk

Karatay Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam Vergisi’nin 2025 yılı ilk taksit ödemeleri için son tarihin 2 Haziran Pazartesi olduğunu hatırlatarak vatandaşları gecikme zammı konusunda uyardı.

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Karatay Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, vergi mükelleflerinin ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilmeleri için belediye vezneleri, 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günlerinde de mesai saatleri içinde açık olacak. Böylece hafta sonu yoğunluğu dikkate alınarak vatandaşların işlemlerini rahatça yapabilmeleri sağlanacak.

ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI

Vergi mükellefleri, T.C. kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Karatay Belediyesi hizmet binasında bulunan veznelerden nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapabilecek. Ayrıca belediyenin e-belediyecilik uygulaması sayesinde, vatandaşlar Karatay Belediyesi resmi adresi üzerinden banka veya kredi kartı ile kolayca ödeme gerçekleştirebilecek.

GECİKME ZAMMINA DİKKAT

Ödemelerini 2 Haziran 2025 mesai bitimine kadar gerçekleştirmeyen vatandaşlar, 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun kapsamında gecikme zammı ödemek zorunda kalacak. Karatay Belediyesi yetkilileri, mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *