Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,3859 %0.07
53,8568 %-0.02
6.128,10 % -1,26
Konya Postası Gazetesi Konya Karatay’da okul ziyaretleri sürüyor

Karatay’da okul ziyaretleri sürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, okul ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe merkezindeki ziyaretlerinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Başkan Hasan Kılca bu kapsamda merkeze uzak İsmil, Ovakavağı ve Hayıroğlu mahallelerindeki 9 okulda öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Karatay’da okul ziyaretleri sürüyor
Okunma Süresi: 2 dk

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın ilçe genelindeki bütün okulları kapsayan ziyaretleri devam ediyor.  Karatay Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdurrahim Arslan ve Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuccu ile birlikte yapılan ziyaretlerin bu ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Karatay Belediyesi olarak eğitime yönelik hayata geçirilen hizmetler ile yeni projeler hakkında okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri bilgilendiren Kılca, okul ziyaretlerine büyük önem verdiklerine vurgu yaptı. Eğitime her zaman öncelik verdiklerini ve ilçedeki eğitim kurumlarının dönüşüm ile gelişimi için gayret gösterdiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca şunları söyledi; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi başkanlarımızla birlikte uzun bir süredir ilçemizdeki okullarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü eğitim ve öğrencilerimiz her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda son 3 buçuk yılda okullarımıza suni çim halı sahalar yapıyoruz. İlçemize 6 yeni eğitim tesisi kazandırdık. Robotik kodlama atölyeleri kuruyoruz. İlçemize Trafik Eğitim Parkı kazandırdık ve 4’ncü sınıf öğrencilerimizi buraya getirerek trafik bilinci oluşturulmasına katkı sunuyoruz. İkinci trafik eğitim parkımızın yapımı da sürüyor. Yine ilçemizde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye desteğimizi sürdürüyoruz. Ortaokul ve lise öğrencilerimize TÜBİTAK Bilim ve Teknik ile Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerini ücretsiz ulaştırıyoruz. Dolayısıyla amacımız ilçemizdeki eğitim kadrosunun okulların veya öğrencilerin ihtiyaçlarından çok tamamen eğitime odaklanmasını sağlamak. Eğitime destek vermeye devam edeceğiz.” (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız