İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkanlarıyla birlikte Karapınar ilçesini ziyaret ederek yeni sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında, hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen ve hizmet vermeye başlayan Mustafa-Hatice Üner Aile Sağlığı Merkezi ile inşaatı süren Hamid-i Veli Aile Sağlığı Merkezi değerlendirildi.
.jpg)
HAYIRSEVER DESTEĞİYLE YAPILAN MERKEZ HİZMETE BAŞLADI
Karapınar’daki temaslarına, Sandıklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak hizmete giren Mustafa-Hatice Üner Aile Sağlığı Merkezi ile başlayan Prof. Dr. Koç, merkezin yapımına katkı sunan hayırseverler ve kurumlara teşekkür etti. Koç, “Bu merkezimizin Karapınar halkına sağlık ve şifa getirmesini temenni ediyorum” dedi.
SAĞLIK YATIRIMLARI KARAPINAR’DA ARTIYOR
Ziyarette Karapınar’daki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Hayırseverlerimizin ve Karapınar Belediyesi'nin destekleri bizleri motive ediyor. Kısa sürede tamamlanan tesislerin faaliyete geçmesi sağlık sistemimizin dinamikliğini gösteriyor” şeklinde konuştu.
Koç ve beraberindeki heyet, daha sonra Apak Mahallesi’nde yapımı devam eden Hamid-i Veli Aile Sağlığı Merkezi şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Koç, inşaatın hızlı ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İLÇE VERİLERİ OLUMLU SEYREDİYOR
Karapınar İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Akif Akyurt’tan ilçedeki birinci basamak sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Koç, özellikle kanser taramaları ve aşılama programlarının başarısından dolayı memnuniyetini ifade etti.
KARAPINAR DEVLET HASTANESİ’NE EK BİNA GELİYOR
Ziyaret kapsamında Karapınar Devlet Hastanesi'ne de geçen İl Sağlık Müdürü Koç, yeni Başhekim Op. Dr. Oğuzhan Pekince’ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Hastanedeki hizmetler ve fiziki koşullar hakkında bilgi alan Koç, hastaneye 2 bin metrekarelik alanda yeni bir ek bina yapılacağını duyurdu.
Koç, “Hastanemizin her alandaki istatistikleri olumlu seyrediyor. Bu da verilen hizmetin kalitesini ortaya koyuyor. Başhekimimizden hekimlerimize kadar tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.