Konya
Parçalı bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Kafe Karatay hizmete açıldı

Kafe Karatay hizmete açıldı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kafe Karatay’ın ilçede belirli bir ölçüde fiyat dengesinin oluşmasına yanı sıra vatandaşların sosyal hayatlarına da katkı sunduğunu belirtti

Kafe Karatay hizmete açıldı
Okunma Süresi: 2 dk

Kaliteli hizmeti ve her keseye uygun fiyatlarıyla Karatay’ın sosyal hayatına ayrı bir renk katmaya başlayan Kafe Karatay’lara bir yenisi daha eklendi.

İlki Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde 8 bin 900 metrekarelik alana kurulu Karatay Trafik Eğitim Parkı’nın içerisinde hizmet vermeye başlayan Kafe Karatay’ın ikincisi ise, Büyüksinan Mahallesi’nde Dolapoğlu Camii’nin hemen yanı başında hayata geçirildi.

Alanda bulunan ve tamamen yenilenen parkın yanı sıra Dolapoğlu Camii çevre düzenlemesinin de yapıldığı bölgede hizmet veren Büyüksinan Kafe Karatay, özgün mimari tasarımı, temiz, kaliteli ve güler yüzlü personelinin hizmetiyle ilçenin sosyal hayatına önemli katkılar sunuyor.

Zengin ve özgün menü içeriğine sahip olan Kafe Karataylar; içecek ve yiyecek menülerinde dünya lezzetlerine yer vermenin yanı sıra Konya’ya özgü yiyecek ve tatlı çeşitlerini de keyifli ve lezzetli vakitler için misafirlerini bekliyor. Büyüksinan Kafe Karatay’ın tamamlanmasıyla birlikte bugüne kadar iki adet Kafe Karatay’ı hizmete sunan Karatay Belediyesi, bu yıl içinde Ahmet Çalık Parkı’nda bir Kafe Karatay’ın da açılması için inşaat çalışmaları sürüyor. Böylece şu ana kadar 8 kafeyi projelendirilen Karatay Belediyesi, geriye kalan 5 projeyi ise gelecek yıl tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunma hedefinde.  Ulubatlı Hasan ve Büyüksinan Mahalleleri’nde hizmet vermeye başlayan Kafe Karatay’lar vatandaşlardan tam not alırken; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kafe Karatay projesini hayata geçirmekle vatandaşların sosyal hayatına katkı sunmayı amaçladıklarını kaydetti.  Başkan Hasan Kılca, “Bu projelerimiz, hemşehrilerimizin tamamına hizmet verme amaçlıdır. Kafe Karatay’a öğrenciler de aileler de gelebilir. Dolayısıyla Karatay Belediyesi olarak her kesime hitap eden ve her ekonomik seviyeye uygun olarak faaliyet yürütüyoruz. Kafe Karatay’ın, vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çok güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. İlçemize ve şehrimize yeni bir marka daha kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kaliteli ürün ve servis anlayışını, uygun fiyatla Karataylı hemşehrilerimizle buluşturan Ulubatlı Hasan ve Büyüksinan Mahallelerimizdeki Kafe Karatay’lara tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız