Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı el işi ürünlerin sergi açılışına katıldı. Açılışta, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve değerli protokol üyeleri de hazır bulundu.
Sergide, kursiyerlerin büyük emekle hazırladığı birbirinden kıymetli eserler vatandaşların beğenisine sunuldu. Başkan Bayındır, kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek, kadınların üretime katılmasının ve kendi ayakları üzerinde durmasının toplumun geleceği için önemine değindi.

Bayındır yaptığı açıklamada, “Üreten kadın, güçlenen aile demektir. Güçlenen aile ise güçlü bir toplumun temelidir” ifadelerini kullanarak, kadın istihdamını destekleyen projelerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünü hatırlatarak, kadınların emeğine ve sabrına duyduğu saygıyı dile getirdi.
Belediye, kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlayacak çalışmalarını sürdürürken, bu tür sergilerle üretkenliğin ve yerel ekonomiye katkının teşvik edilmesini amaçlıyor. Başkan Bayındır, sergiye emeği geçen tüm kursiyerleri ve eğitmenleri tebrik ederek, “Kadınlarımız ürettikçe, Beyşehir’imiz büyür; kadınlarımız güçlendikçe, geleceğimiz güzelleşir” mesajını paylaştı.