Konya
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2802 %0.21
50,1886 %-0.13
6.393,50 % -0,02
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya İYİ Parti'den Atatürk için hatim ve lokma ikramı

İYİ Parti'den Atatürk için hatim ve lokma ikramı

İYİ Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87. yılı dolayısıyla Konya Otogar karşısındaki camii önünde hatim duası okutulurken, sonrasında vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

İYİ Parti Selçuklu İlçe Başkanı Hüsamettin Şenel :

“ Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı, eşsiz lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 87. yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

          Atatürk, sadece bir askeri deha değil; aynı zamanda milletine çağdaş bir yol gösteren büyük bir vizyonerdi. “En büyük eserim” diyerek bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, bugün hâlâ onun gösterdiği yolda ilerlemekte, fikirleri ve ilkeleriyle yaşamaya devam etmektedir.

         Onun önderliğinde bağımsızlığını kazanan Türk milleti, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma idealini sürdürmekte; bilimde, sanatta, eğitimde ve toplumsal yaşamda onun açtığı aydınlık yolu takip etmektedir,.10 Kasım, yalnızca bir yas günü değil; aynı zamanda Atatürk’ün fikirlerini anlama, özümseme ve gelecek nesillere aktarma günüdür. Bizler, onun “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”   sözlerinde vücut bulan inancını yaşatmaya kararlıyız.

         Bu vesileyle hatim duası ve lokma ikramlarımız eşliğinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve vatan uğruna can veren kahramanlarımızı sonsuz minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Ne mutlu Türküm diyene!

        Katılımcı üye ve vatandaşlara İYİ Parti Selçuklu tarafından lokma tatlısı ikram edildi.

                                         

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *