Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6095 %-0.04
51,6388 %0.01
7.036,33 % 1,34
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya İstanbul’da Konya rüzgârı: Seydişehir standı ilgi odağı oldu

İstanbul’da Konya rüzgârı: Seydişehir standı ilgi odağı oldu

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD), Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu (KONSİFED) tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinde bu yıl düzenlenen 9. Konya İl Tanıtım Günleri’ne katılan Seydişehir Belediyesi açtığı stantla ilgi odağı oldu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul’da düzenlenen ve açılışını İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı tanıtım günlerine Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Arın da katılarak Seydişehir standında misafirlerini ağırladı.

18-21 Aralık tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havaalanında yurtiçi ve yurtdışından binlerce misafirin ağırlanacağı fuarda Konya’ya özgü geleneksel ve kültürel ürünler başta olmak üzere şehrin tarihi, kültürel ve sosyal hayatı da fuarda tanıtılacak. 

Seydişehir’in doğal güzellikleri, yöresel ürünlerinin tanıtıldığı standa herkesi davet eden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; "Seydişehir'imizin tarihi ve doğal güzellikleri İç Anadolunun en güzl şehirlerinden birisidir. İlçemizin doğal güzelliklerini, şifalı termal suyumuzu, Seydikop yöresel ürünlerimizi ve coğrafi işaretli leblebimizi açtığımız standımızda tanıtıyoruz. İstanbul’daki hemşehrilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı dört gün boyunca standımıza bekliyoruz.

İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya, Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat, İstanbul, Konya Valimiz İbrahim Akbulut, Yalova Valisi Mehmet Ali Özyiğit, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız, Ak Parti İstanbul ve Konya il başkanlarımız, protokol üyelerimiz ve hemşehrilerimizin katılımıyla açılışını yaptığımız bu anlamlı organizasyonu düzenleyen KONSİFED ve KONSİAD’a teşekkür ediyorum” dedi.

Dünyanın ve Türkiye'nin farklı noktalarından fuarı gezmek için gelen binlerce ziyaretçiye Seydişehir Belediyesinin faaliyetleri anlatılarak, çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *