Konya Ticaret Borsasının ev sahipliğinde; Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Konya Lonca Teşkilatı istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, Konya’nın üretim gücünün artırılması, sanayi ve ticaretin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ile iş dünyasının beklentileri ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, ortak akıl ve iş birliğinin önemi vurgulandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, şehrin üretimine değer katan emekçiler, müteşebbisler ve sanayicilere teşekkür ederek, Konya’nın kalkınması adına iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.