Ilgın Belediyesi tarafından Çömlekçi Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı, mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturdu. İlçe genelinde Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İftar programına katılan Ömer Apil, hemşehrileriyle aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken Apil, belediye olarak ilçenin farklı mahallelerinde gönül sofraları kurmaya devam edeceklerini ifade etti.
Mahalle sakinleriyle yakından ilgilenen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Apil, çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, dualar eşliğinde oruçlar açıldı.
Çömlekçi Mahallesi’nde düzenlenen iftar organizasyonu, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.