Konya
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,3024 %0.01
55,9838 %-0.07
6.717,49 %-0.05
Konya Postası Gazetesi Konya Hadim'in kalbinde büyük çalışma: Seferberlik başladı!

Hadim'in kalbinde büyük çalışma: Seferberlik başladı!

Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, çarşı merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarının hem yolların konforunu artıracağını hem de ilçeye değer katacağını duyurdu. Çetiner, yapılan işbirliği için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'na teşekkür etti ve hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

Hadim'in kalbinde büyük çalışma: Seferberlik başladı!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, ilçenin kalbi konumundaki çarşı merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarını duyurdu. Yürütülen çalışmalarla birlikte hemşehrilerin yolları daha rahat, güvenli ve konforlu şekilde kullanması hedefleniyor.

Başkan Çetiner, Hadim için hizmet üretmeye ve ilçeye değer katmaya devam ettiklerini belirterek, çalışmalara destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Hadim’in gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması için çalışmaların sürdürüleceğini ifade eden Çetiner, “El ele, gönül gönüle vererek Hadim’imiz için çalışmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

Çarşı merkezindeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezindeki ulaşım konforunun artırılması ve yolların daha modern bir görünüme kavuşması bekleniyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız