Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,7099 %0
51,8497 %0
7.015,75 % 0,00
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Hadim’de kritik ziyaret: Yatırım ve iş birliği masada

Hadim’de kritik ziyaret: Yatırım ve iş birliği masada

Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, iş insanları İbrahim Özdemir ve Ömer Kozan ile bir araya gelerek bölgesel kalkınma ve sosyal projeleri tartıştı. Görüşme, iş dünyası ile yerel yönetimler arasındaki iş birliği fırsatlarını vurguladı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, Diamond Resort & Spa Hotel sahiplerinden iş insanı İbrahim Özdemir ile Alanya’da spor, kültür ve sosyal projeleriyle tanınan iş insanı Ömer Kozan’ı belediyede misafir etti.
Gerçekleşen ziyarette bölgesel kalkınma, sosyal projeler ve iş dünyasıyla yerel yönetimler arasındaki iş birliği imkanları ele alındı. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, şehir ve bölge gelişimine katkı sunacak projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.


Başkan Çetiner, nazik ziyaretleri dolayısıyla Özdemir ve Kozan’a teşekkür ederek, “Şehrimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü iş birliğini önemsiyoruz. İş dünyamızın ortaya koyduğu vizyoner çalışmalar bizler için kıymetlidir” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *