Konya
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
Konya Postası Gazetesi Konya Hadim–Alanya yolunda dev çalışma! İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayacak

Hadim–Alanya yolunda dev çalışma! İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayacak

Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, Hadim–Beyreli yolundaki genişletme çalışmalarını inceledi. Proje, ulaşım güvenliğini artırırken Hadim'in turizm ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak. Çetiner, destek veren yetkililere teşekkür etti ve çalışmaların bölgeye hayırlar getirmesini diledi.

Hadim–Alanya yolunda dev çalışma! İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayacak
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en kısa güzergâh olarak öne çıkan Hadim–Alanya yolunun Hadim–Beyreli arasındaki bölümünde devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bölgede sürdürülen çalışmaların, ulaşım altyapısının güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtildi. Yolun tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hızlı ulaşım imkânına kavuşması bekleniyor.

Yatırımın yalnızca ulaşım açısından değil, Hadim’in turizm, ticaret ve ekonomik gelişimi açısından da önemli katkılar sağlaması öngörülüyor. Özellikle İç Anadolu ile Akdeniz arasındaki ulaşım bağlantısını güçlendirecek güzergâhın bölgesel hareketliliğe ivme kazandırması hedefleniyor.

Çalışmaları yerinde değerlendiren Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, yatırımın ilçeye kazandırılmasındaki destekleri dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen’e, Konya milletvekillerine, Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu’na ve sahada özveriyle görev yapan ekiplere teşekkür etti.

Başkan Çetiner, Hadim–Beyreli yol genişletme çalışmalarının ilçeye ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız