Konya
Az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3662 %0.26
53,4439 %0.4
6.864,92 % 0,71
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya GGYD'den Konya'da çifte etkinlik

GGYD'den Konya'da çifte etkinlik

GGYD’nin 74. İş’te Fırsat Toplantısı Konya’da yapıldı. Etkinlikte GGYD Konya Şubesi’nin hizmet binası açılırken, sinirbilimci Dr. Serkan Karaismailoğlu modern insanın mutsuzluk nedenlerini anlattı.

Okunma Süresi: 1 dk

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD), 74. İş’te Fırsat Toplantısını Konya’da düzenledi. NOVOTEL Hotels & Resort’ta gerçekleşen etkinlikte GGYD üyeleri sektörel sunumlarını paylaşırken, programın onur konuğu sinirbilimci Dr. Serkan Karaismailoğlu modern mutluluk kavramını ve kronik mutsuzluğun nedenlerini anlattı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GGYD Konya Şube Başkanı Cantürk Karçaaltıncaba, etkinliğin birlik ve emeğin eseri olduğunu vurguladı. GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu ise, Konya’da sağlam bir temel attıklarını ve bu yapının üzerine birlikte başarılar inşa ettiklerini belirtti.

Etkinlik kapsamında ayrıca GGYD Konya Şubesi’nin yeni hizmet binası da açıldı. Açılışa GGYD Genel Merkez yöneticilerinin yanı sıra Eskişehir, İzmir, Çorum ve Bursa şubelerinin başkanları da katıldı. Yeni binanın Konyalı iş insanları için bir buluşma noktası olması hedefleniyor.

Konuşmasında modern dünyada insanların küçük hazlarla büyük mutsuzluklar yaşadığını ifade eden Karaismailoğlu, “Mutluluğun trajedisi, modern mutluluk kavramının insanları sistematik olarak mutsuzluğa sürüklemesindedir” dedi. Etkinlik, gala yemeği ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *