Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, teşkilat üyeleriyle birlikte her hafta düzenlenen cuma buluşmasını bu hafta da sürdürdüklerini açıkladı. Gerçekleştirilen programda birlik, kardeşlik ve istişare vurgusu ön plana çıktı.
Cuma sohbetleri kapsamında bir araya gelen teşkilat mensupları, dava bilinci ve ortak hedefler doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu. Programda, teşkilat içi dayanışmanın güçlendirilmesi ve yürütülen çalışmaların istişare edilmesi amaçlandı.

Paylaşımında aynı inanç ve azimle yola devam ettiklerini ifade eden İl Başkanı Ahmet Arslan, teşkilat olarak kararlılıkla çalışmayı sürdüreceklerini belirtti. Cuma buluşmalarının, hem gönül bağlarını güçlendirdiği hem de hedeflerin tazelenmesine katkı sunduğu kaydedildi.
Gelecek Partisi Konya teşkilatının düzenli olarak gerçekleştirdiği cuma sohbetlerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği ifade edildi.