Konya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0256 %0.02
52,8288 %0.02
6.774,09 % -0,60
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Emniyetten şehit ailelerine vefa: Mevlid ve lokma ikramı

Emniyetten şehit ailelerine vefa: Mevlid ve lokma ikramı

Konya'da Şehit aileleri için Mevlid-i Şerif ve lokma dağıtımı programı Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek ve Konya Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Ayhan Kaya'nın katkılarıyla yapıldı.

KAYNAK: H. Uğur ÖZTEKE
Okunma Süresi: 1 dk

Musalla Mezarlığında düzenlenen etkinliğe Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, Konya Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Arı ve Konya Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Ayhan Kaya, emniyet teşkilatı, şehit aileleri ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. 

Program Mürşit Pınar Camii’nde kılınan cuma namazı ve bir vatandaşın cenaze namazının ardından başladı. Namaz sonrası Emniyet Müdürü Yüksek ile Başkan Kaya, şehit anıtlarını ziyaret ederek şehit aileleriyle bir araya geldi.

Şehit aileleri ile tek tek ilgilenen Emniyet Müdürü Yüksek, onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. 

Etkinlik Mevlid-i Şerif ve lokma dağıtımı ile sona erdi. 

(Raziye Tekin)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *