Konya
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,7339 %0.19
51,9339 %-0.02
7.075,98 % 2,56
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya DSİ Konya'dan 4 ilçe için kritik hamle!

DSİ Konya'dan 4 ilçe için kritik hamle!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Konya'daki su akışını güvenli hale getirmek için saha çalışmaları yapıyor. Bölge Müdürü Mehmet Alp, su kanalları ve dere yataklarını inceledi; taşkın riskini azaltmak için temizlik, ıslah ve altyapı güçlendirme çalışmaları planlandı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) Konya Bölge Müdürlüğü, bölgedeki su akışının güvenli şekilde sağlanması amacıyla saha çalışmalarını sürdürüyor.
Bölge Müdürü Mehmet Alp ve teknik ekip, Beyşehir, Bozkır, Derebucak ve Seydişehir ilçelerinde bulunan su kanalları ile dere yataklarında yerinde incelemelerde bulundu.


Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında mevcut durum değerlendirilirken, suyun güvenli ve kesintisiz akışını sağlamak için yapılacak çalışmalar planlandı. Özellikle taşkın riskinin azaltılması, kanal temizlik ve ıslah çalışmalarının hızlandırılması ile altyapının güçlendirilmesi konularında teknik değerlendirmeler yapıldı.
DSİ Konya Bölge Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına saha çalışmalarının aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *