Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 12 Ağustos 2025 Salı günü Konya’da bir dizi programa katılacak.
Yılmaz’ın Konya ziyaretindeki ilk durağı saat 12.00’de AK Parti İl Başkanlığı olacak. Burada basın toplantısı düzenleyecek olan Yılmaz, ardından 12.45’te Taş Bina Kültür Sanat Merkezi’nde teşkilat buluşmasına iştirak edecek. Buluşmanın giriş bölümünde basın mensuplarına görüntü alma imkânı tanınacak, program daha sonra basına kapalı olarak devam edecek.
Saat 14.00’te yine Taş Bina Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan STK toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, burada soru-cevap bölümünün ardından programını basına kapalı şekilde sürdürecek.
Ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın, Konya’daki güncel projeler, yatırımlar ve iş birliği alanlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.