Konya
Parçalı bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2281 %0.05
52,9270 %0.02
6.595,60 % 0,37
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Konya’da “Türkiye Yüzyılı” Vurgusu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Konya’da “Türkiye Yüzyılı” Vurgusu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye Yüzyılı” programları kapsamında Konya’da önemli açıklamalarda bulundu.

Okunma Süresi: 2 dk

“AK Parti’nin rotasını millet çizmiştir” diyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Konya’da basın toplantısı ve teşkilat buluşmasına katıldı. “Terörden arındırılmış Türkiye vizyonu milletimizin ortak hedefidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye Yüzyılı” programları kapsamında Konya’ya geldi. Programına AK Parti Konya İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısıyla başlayan Yılmaz, ardından Taş Bina Kültür Sanat Merkezi’nde teşkilat buluşmasına katıldı.

İlk başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz'ın konuşmaşı öncesinde kısa bir konuşma yapan AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, “Bugün Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı Konya’mızda ağırlıyoruz. Teşkilat buluşmaları, sivil toplum kuruluşları toplantılarımız ve sanayicilerimizle görüşmelerimiz olacak. Konya’mızın problemleri varsa bunları masaya yatıracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ise konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek başladı. Konya’yı “Anadolu’nun göz bebeği” olarak nitelendiren Yılmaz, “AK Parti, milletimizin beklentilerine en hızlı şekilde cevap veren, sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturan bir anlayışla yoluna devam etmektedir. Bizi bugünlere getiren milletimizdir. AK Parti’nin rotasını millet çizmiştir” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin küresel belirsizlikler, bölgesel çatışmalar ve afetlerin yarattığı zorluklara rağmen güçlü şekilde yoluna devam ettiğini söyleyen Yılmaz, “Terörden arındırılmış bir Türkiye vizyonu sadece Cumhur İttifakı’nın değil milletimizin ortak hedefidir. Bu yolun sonunda refah, huzur ve kardeşlik var” diye konuştu.

İlk başkanlığında düzenlenen basın toplantısının ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Taş Bina Kültür Sanat Merkezi’nde teşkilat buluşması gerçekleştirdi. Buluşma basına kapalı olarak yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *