Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0487 %0.06
56,4135 %0.35
6.650,84 %1.76
Konya Postası Gazetesi Konya Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da
Okunma Süresi: 3 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine dakikalar kala, Kılıçarslan Kent Meydanı’nında çoşkulu kalabalık bekleyişini sürdürüyor. Erdoğan, mitinge katılmak üzere Konya’ya geldi. Başkan Erdoğan’ı taşıyan uçak Konya Havalimanına indi. Erdoğan'ın miting alanına geçmesi bekleniyor.

Heyecanlı bekleyişe Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay beraberinde çok sayıda protokol katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen Konyalılara hitap eden Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Siz ne derseniz deyin biz Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz" dedi. 


TÜRKİYE YÜZYILINI BAŞLATMAYA HAZIR MIYIZ 
Uğur İbrahim Altay, "Anadolu'nun kadim başkenti Selçuklu'nun Dar-ül Mülkü muhteşemsin Konya. Sayın cumhurbaşkanımız Konya'ya her gelişinde müjdelerle geliyor. Bugünde onlarca tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. Biz eser siyaseti yapıyoruz. Biz vatandaş için gece gündüz demeden çalışıp gayret ediyoruz. Konyalılar Türkiye yüzyılını başlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu. 
Başkan Altay, işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı da kutladı. 


KONYA ULAŞIMI RAHATLATACAK 
Altay, banliyö hattına ilişkin de açıklamada bulundu, "Konya havaalanı, Konya otogarı, Selçuklu ve Meram garını yaylı sistemle birbirine bağlanmış olacak. Bizim yapacağımız raylı sistemle Konya'nın ulaşımı rahatlatacak"
"Konya nerede bir problem varsa topyekûn orada olan bir şehir" açılmasında bulunan Altay, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları anlattı. Altay, "Konya her zaman öncü ve önder olmaya devam edecek. Biz ne yaparsak yapalım sizin bu yaptığınızın karşılığını ödeyemeyiz. Günü 25 saat yapsak bile desteğinizi ödeyemeyiz" diye konuştu.

HER ŞEY KONYALILAR İÇİN 


Konya Valisi Vahdettin Özkan da hükümetin Konyalı vatandaşların yaşam kalitesini artırılması için ne gerekiyorsa yaptığını söyledi. Vali Özkan, "Bugün Konya'nın çok sevdiği cumhurbaşkanımız teşrif ediyorlar. Hükümetimizin sağlık, ulaştırma, enerji anlamında Konyalı vatandaşlarımıza lazım olacak açılışlar yapacak. Bu hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum. Konyalı her insanın yaşam kalitesini artırmak için ne yapılması gerekiyorsa hükümetimiz tarafından sizlerin hizmetine sunuluyor.Yapılan yaygın ve güzel yollar, sağlık tesisleri, hukuki düzenlemeler insanlarımızın müreffeh bir seviyeye ulaşması için hazırlanıyor. Bu hizmetlerle beraber bütün Konyalıların önü açılıyor. Bugün tüm dünyayla entegre olmuş bir Konya sanayisiyle karşı karşıyayız. Bugün konyamızda 11 sanayimiz mevcut. Bu sanayi alanında çalışan 200 binin üzerinde çalışan bulunuyor. Bizler de çok çalışacağız hep beraber devletimizin vermiş olduğu hedefler doğrultusunda kendimizi ve ülkemizi geliştireceğiz" diye konuştu.  (Hamide Yıldırım-Kübra Karaburç)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız