Konya
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Cihanbeyli'yi adeta yeniden kuruyoruz

Cihanbeyli'yi adeta yeniden kuruyoruz

Cihanbeyli’yi adeta yeniden inşa ederken ilçenin ekonomik hayatına da dokunuş yaptıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “İlçemizin ekonomik hayatı için çok önemli olan iki projeyi hayata geçiriyoruz” dedi

Cihanbeyli'yi adeta yeniden kuruyoruz
Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük ilçesine sahip olan Cihanbeyli’ye muhteşem eserler kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Kale, “Gelişen ve modernleşen Cihanbeyli'de Yeni Galericiler Sitesi'nin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Projenin maketi belediyemizde sergileniyor. Ekonomik anlamda ilçemize katkı sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz. Ayrıca Yeni Galericiler Sitesi'nin hemen yanında Yeni Kamyon Garajı'nın inşaatını yürütüyoruz. İlçemiz tarihinde görülmeyen bir tempoda çalışıyoruz. Cihanbeyli'yi adeta yeniden kuruyoruz” diye konuştu.

İlçenin prestij cadde çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Başkan Kale, “Köprübaşı Mahallemiz prestij cadde çalışmalarımızla büyük bir dönüşüm yaşıyor. Cihanbeyli Devlet Hastanemizin bahçesinde ve çevresinde yaptığımız çalışmalar tamamlandı. Yağmur suyu drenaj hattı başta olmak üzere yenilenen tüm altyapısı, kent sokak mobilyaları ve yeşil alanları ile muhteşem bir eser ortaya çıktı. Hastanemize çıkan tüm yollar yenilenerek prestij cadde oldu. Tamamen belediyemizin öz kaynaklarıyla hastanemiz için yaklaşık 10 milyon liralık yatırım yaptık. Sağlıklı günler temennisiyle ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Mahallemiz de hizmetlerimizle bambaşka bir görünüme kavuştu. Biz de çalışmalarımızı yerinde görerek vatandaşlarımızla hasbihal ettik” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız