Konya
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,2195 %0.07
53,8877 %0.1
6.251,56 % 1,05
Konya Postası Gazetesi Konya CHP olarak yerel seçimlere hazırız

CHP olarak yerel seçimlere hazırız

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ilçe başkanlarıyla yaptığı yerel seçimleri değerlendirilme toplantısında, CHP’nin yerel seçimlere hazır olduğunu ve bu seçimde iddialı olduklarını söyledi

CHP olarak yerel seçimlere hazırız
Okunma Süresi: 1 dk

CHP Konya il başkanlığından gerçekleştirilen Yerel seçimler değerlendirme toplantısına CHP Konya il Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman CHP Konya örgütlerinin yerel seçimlere hazır olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde ilçe başkanlarımızla birlikte yaptığımız toplantıyla yerel seçimler için ilk adımımızı attık. Konya Örgütümüz, yerel seçimlere hazırdır. Vatandaşımızın rahat bir nefes aldığı, tüm kesimleri kucaklayan sosyal belediyecilikle, yerel kaynakların rantta ve yandaşa değil, vatandaşa ve belediye hizmetlerinde kullanılacak halkın belediyecilik anlayışımızla, tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da iddialıyız. Halkçı belediyecilikle halkımız bir arada huzurlu yaşarken, bütün belediye hizmetlerinden eşit bir şekilde yararlanacak olup, hizmet odaklı bir yapı oluşturulacaktır. Ayrıştıran değil, birleştiren bir belediye hizmeti sunacağız. Bunun yanında belediyeyi halkımızla birlikte yöneterek, yaşadığı şehrin ve ilçenin geleceğini birlikte şekillendirecek şeffaf bir yönetim sergileyerek, vatandaşımıza hesap vermek onurlu bir görev kabul edilecektir” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız