Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Barış Bektaş, Akşehir Belediye Başkanı Nuri Köksal’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ağırladı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bektaş, Başkan Köksal’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Barış Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Akşehir Belediye Başkanımız Sayın Nuri Köksal’ı Meclisimizde ağırladım. Nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Akşehir’in sorunlarını, projelerini ve halkımızın beklentilerini konuştuk. Yerel yönetimlerle dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz.” CHP’li Bektaş, yerel seçimlerde partisinin kazandığı belediyelerle sıkı iş birliği içinde olacaklarını ve halkçı belediyecilik anlayışını büyüteceklerini vurguladı.
Nuri Köksal, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Akşehir Belediye Başkanı seçilmiş, göreve geldikten sonra ilçede hizmet odaklı çalışmalarıyla dikkat çekmişti. Bektaş ve Köksal’ın TBMM’deki görüşmesinde, Akşehir’e yönelik yatırım planları ve merkezi idareyle koordinasyonun önemi de gündeme geldi.