Konya
Hafif yağmur
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0401 %0.04
52,9052 %0.12
6.845,36 % 0,44
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Büyük İç Anadolu Platformu'na Konya Tanıtım Günleri’nde yoğun ilgi

Büyük İç Anadolu Platformu'na Konya Tanıtım Günleri’nde yoğun ilgi

Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Mehmet Yalım, İstanbul Atatürk Millet Bahçesi içerisinde (eski Atatürk Havalimanı) düzenlenen Konya Tanıtım Günlerine katılım sağlayarak önemli temaslarda bulundu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Etkinlik kapsamında Yalım; Konyalı siyasetçiler, sanayiciler, sivil toplum kuruluşu başkanları, iş insanları ve tanıtım günlerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir araya geldi. İç Anadolu Bölgesi’nden gelen katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılanan Av. Mehmet Yalım, platformun gelecek dönem hedeflerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yalım, 2026 yılı itibarıyla tamamlanması planlanan Genel Merkez binasının ardından, çalışmalarını ağırlıklı olarak İç Anadolu il ve ilçelerinde yürüteceklerini belirterek; Türkiye genelinde il ve ilçe başkanlıkları ile sektörel başkanlıkların oluşturulacağını ifade etti. Bu yapılanma ile bölgesel kalkınmaya daha güçlü katkı sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Öte yandan İç Anadolu Bölgesi’nde özellikle Kadın Kooperatifleri tarafından üretilen ve markalaşma sürecini tamamlamış birçok ürünle ilgili de yeni bir çalışma hazırlığında olduklarını dile getiren Yalım, söz konusu ürünlerin öncelikle İstanbul genelinde, ardından Türkiye’nin farklı noktalarında dağıtımının yapılacağı bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Büyük İç Anadolu Platformu’nun, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyelini ülke genelinde daha görünür kılmayı amaçlayan çalışmaları, Konya Tanıtım Günleri’nde büyük ilgi gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *