Konya
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
Konya Postası Gazetesi Konya Bozkır sahaya iniyor: 52 sporcu mücadele edecek!

Bozkır sahaya iniyor: 52 sporcu mücadele edecek!

Konya'da düzenlenen Spor Konya Olimpiyatları, 25-27 Ağustos'ta 28 ilçenin katılımıyla yapılıyor. Bozkır, 52 sporcu ve antrenörle temsil edilecek. Belediye Başkanı, gençlerin spora yöneliminin önemine vurgu yaparak, başarı dileklerinde bulundu.

Bozkır sahaya iniyor: 52 sporcu mücadele edecek!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’da 28 ilçenin katılımıyla düzenlenen Spor Konya Olimpiyatları, 25-27 Ağustos tarihleri arasında sporun ve rekabetin heyecanını yaşatıyor. Organizasyonda Bozkır ilçesi de 52 sporcu ve deneyimli antrenör kadrosuyla yerini alıyor.

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, ilçeyi temsil edecek sporcu ve antrenörlere başarı dileklerini ileterek, gençlerin sportif faaliyetlerde yer almasının önemine dikkat çekti.

Bozkır’ı Spor Konya Olimpiyatları’nda temsil edecek antrenör kadrosu ise şöyle:

  • Voleybol: Adem Kara
  • Atletizm: Burak Oğur ve Hasibe Nur Özcan
  • Futbol: Mehmet Candan ve Mehmet Özdemir

25-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda 52 Bozkırlı sporcu, farklı branşlarda mücadele ederek ilçelerini en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecek.

Bozkır Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, olimpiyatlarda mücadele edecek tüm sporculara ve antrenörlere başarı dilekleri iletilerek, Bozkır’ı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verecek tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar dileriz” mesajı verildi.

Spor Konya Olimpiyatları’nın, ilçeler arasındaki sportif rekabetin yanı sıra gençlerin spora olan ilgisinin artırılmasına da katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız